Rólunk

2022. Augusztusában álmodtunk egy nagyot és létrehoztuk a Martfactory Studios három teremből álló fotóstudióját Martfűn.

martfactory_studios_gold_door_tavaszi_es_nyari_dekoracio_2024_fotostudio_martfun

Mi is az a MARTFACTORY?

A stúdiót a martfűi cipőgyár régi irodaházában alakítottuk ki, innen jött az M és a FACTORY. Szerettünk volna a környékbeli fotográfusok kibontakozásának helyet biztosítani, emiatt szerepel az ART kifejezés a nevünkben.

Miért hoztuk létre?

A legfontosabb indok az az volt, hogy Martfűn és széles környékén sajnos nem volt lehetősége a fotósoknak hol alkotni. Ahhoz hogy fotóstudióban fotózhassunk, egészen Budapestig kellett utaznunk. Így már ha Szegedi fotográfus vagy is csak a fele utat kell megtenned! 😉

A másik ok pedig az, hogy szerettünk volna egy szuper, fotós közösséget létrehozni. Workshopokat, alkotóműhelyeket szervezni ahol megélheti az ember a kreativitását és gyakorlatot szerezhet a szakmában.

Segítőkész és összetartó közösséget sikerült kialakítanunk, ahová bármikor szeretettel várjuk az újonnan érkezőket is!

Kezdőként is lehet jönni!

Kezdőként és haladóként is egyaránt foglalhatsz termet és eszközöket is. Ha nem értesz a vakuhasználathoz sem kell aggódnod, szívesen megmutatjuk hogyan kell használni! Illetve igény szerint egyéni oktatást is kérhetsz!

A termekről

Bérlőinknek három terem áll a rendelkezésükre;

BLACK DOOR, a 32 m2-es, lesötétíthető terem papírhátterekkel, fekete stukkózott fallal és pózoltatáshoz szükséges székekkel.

SILVER DOOR, a szintén 32m2-es, rusztikus stílusú terem. Itt fekete téglafal, kézzel festett barna „fineart” fal előtt és szintén egy kézzel festett szürke-ezüst és arany fal előtt fotózhattok.

A legnagyobb termünk pedig a GOLD DOOR, ami egy 90 m2-es fénystudió. Itt fehér téglafal, fehér stukkózott fal illetve kézzel festett királymintás fal előtt fotózhattok. A teremben található egy emelvény amelyen egy baldachinos ágy helyezkedik el. Egy rusztikus zongora, és egy különálló elegáns kádat is elhelyeztünk a teremben.

Ha nincsen fotósod is jelentkezz bátran!

Fotográfust is tudunk biztosítani előre egyeztetett időpontban. Munkáit a SZOLGÁLTATÁSOK menüpontban találod.

FACEBOOK oldalunkon nálunk készült fotókat is láttok, a fotósok megjelölésével. Náluk is tudok jelentkezni fotózásra!

Smink

Egy tehetséges martfűi sminkes, Tóth Vivien szokott sminkelni nálunk! Előre egyeztetett időpontban tudjátok szolgáltatását igénybe venni. A SZOLGÁLTATÁSOK menüpont alatt megnézheted munkáit!

Várunk szeretettel!

Aliz

studió termek

martfactory_studios_gold_door_tavaszi_es_nyari_dekoracio_2024_fotostudio_martfun

gold door

megnézem
martfactory_studios_silver_door_tavaszi_es_nyari_dekoracio_2024_fotostudio

silver door

megnézem
martfactory_studios_black_door_fotostudio

Black door

megnézem